Alt Urgell

Els mossos de la Seu incrementen un 30% la resolució de delictes

Visita del conseller català d'Interior, Joan Ignasi Elena

Joan Ignasi Elena ha visitat la comissaria de la SeuC. S.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'increment de 18 efectius a l'àrea bàsica policial de la comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu fa un any ha permès incrementar la resolució de fets delictius en més d'un 30%. El balanç l'ha fet públic avui el conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, que ha visitat les instal·lacions policials de la capital de l'Alt Urgell per presentar el projecte de millora de l'eficiència energètica d'aquesta comissaria i set més del territori de Catalunya.

Elena ha valorat que a la Seu “els delictes estan per sota de la mitjana del país” i ha atribuït la millora a les estadístiques a “l'increment del 45% de la plantilla” aconseguida amb la incorporació dels gairebé 20 agents a la comissaria de la Seu. El conseller ha assegurat que dels més de 2.000 nous agents que sortiran de les properes tres convocatòries dels mossos, “una part revertiran també al municipi” de la Seu.

Inversió de 347.000 euros

Elena també ha presentat el conjunt d'actuacions de millora de l'eficiència energètica que el Govern portarà a terme a 8 comissaries de la regió policial Pirineu Occidental. Sumaran 347.000 euros amb l'objectiu de “reduir un 30% el consum d'energia”, modernitzar les instal·lacions i reforçar el compromís del Govern amb el medi ambient.

tracking