La llenceria robada dissabte està valorada en 2.000 euros

La policia va detenir quatre turistes per furtar mercaderia d'una botiga de la capital

Llenceria furtada a una botiga d'Andorra la VellaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte quatre turistes per robar llenceria d'alta gamma valorada en 2.000 euros a una botiga de la capital. Els arrestats són dos homes i dues dones de 21, 24, 27 i 29 anys, segons detalla el cos de seguretat aquest matí en el comunicat de balanç del cap de setmana.

Es tracta d’una banda especialitzada en aquests tipus de furts, i actuaven conjuntament amb la tàctica de la distracció. La policia assenyala que el furt va tenir lloc dissabte al matí quan van entrar a l'establiment per parelles en diverses ocasions. L'operativa era que un integrant de la banda "entretenia la dependenta fent preguntes i demanant per diferents articles amb insistència i l'altra persona aprofitava per sostreure la mercaderia". Les parelles van tornar de nou a l'establiment i en marxar la dependenta es va adonar que li faltaven articles i va alertar la policia que va localitzar una de les parelles amb part de la mercaderia robada i poc després van controlar la segona parella.

El robatori en botigues és un fet habitual, gairebé a diari. Però normalment són persones que no poden evitar la temptació i aprofiten un descuit dels empleats per agafar un article després d’assegurar-se que el dispositiu d’alarma no és autèntic, com ara ulleres de sol o rellotges.

Molt diferent són les bandes que es traslladen a Andorra amb l’objectiu de reunir una àmplia gamma de productes per revendre’ls al mercat negre.

tracking