Economia

Modificat el reglament d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió

Edifici de Govern.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar aquest dimecres, a proposta del ministre de Presidència, Economia i Empresa en funcions, Jordi Gallardo, la modificació del Reglament d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió.

La modificació del text del Reglament d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió implica, principalment, que no sigui necessari fer una certificació de la instal·lació a l’hora de fer un butlletí elèctric als habitatges.

I és que al reglament, mitjançant el canvi aprovat dimecres passat, s’augmenta la potència màxima per la qual un instal·lador pot fer el butlletí sense necessitat de fer la revisió per part d’una empresa d’inspecció i control o d’un enginyer, assenyala el Govern en un comunicat de premsa.

Així doncs, a partir de l’entrada en vigor de la modificació del Reglament d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió, un electricista podrà fer el butlletí per a instal·lacions amb una potència màxima fins a 15 kW. Fins ara eren limitats a 10 kW. Aquesta modificació només afecta els habitatges.

tracking