Es convoquen vuit places d'agent penitenciari

El Consell de Ministres licita quatre llocs de treball de creació nova i quatre per juvilació

Funcionaris del centre penitenciari.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del ministre deJustícia i Interior en funcions, Josep Maria Rossell, l’obertura de l’edicte per cobrirvuit places d’agent penitenciari per al Departament d’Institucions Penitenciàries. Deltotal de places que ara es liciten, 4 són de nova creació i 4 són per jubilació. Lesplaces permeten cobrir actualment llocs vacants dins del cos. Aquest lloc de treballcorrespon al nivell C1 del sistema de classificació del Cos Penitenciari, amb unaretribució anyal bruta de 25.438,38 euros, distribuïda en tretze pagues.

Les persones interessades en poder concórrer a la convocatòria públic han dedisposar de la nacionalitat andorrana amb plenitud de drets d’acord amb lalegislació vigent, ser major d’edat, disposar del títol de batxillerat o diplomaturaequivalent, tenir el permís de conduir B2 i disposar del diploma de català en nivellB2 o superior.

Nomenament de 6 inspectors majors de Policia

D'altra banda, avui el Govern també ha donat llum verda perquè6 inspectors majors de Policia iniciïn l’etapa en període de prova, després definalitzar de forma satisfactòria el període de formació. L’objectiu dels nousnomenaments, que s’han desenvolupat mitjançant concurs-oposició per promocióinterna, és poder dotar d’un comandament B1 a cada unitat de les diferents àreesdel Departament de Policia.

S’obre el termini perals exàmens oficials de llengua catalana

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra de Cultura iEsports en funcions, Sílvia Riva, una nova convocatòria d’exàmens oficials dellengua catalana de nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 per als candidats lliures.Aquesta és la segona convocatòria de l’any 2023.Les inscripcions per poder-se presentar als exàmens estaran obertes del 17 al 27d’abril, ambdós dies inclosos, i s’hauran de fer de forma telemàtica a www.e-tramits.ad. El preu de la inscripció és de 17,15 euros i els no-residents han d’enviarla sol·licitud d’informació o atorgament del número d’identificació administrativa iuna còpia del passaport o document d’identitat a catala_examens@govern.ad

15 nous casos setmanals de COVID

El Govern en funcions ha informat avui de les dades sanitàriesreferents a la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat. El nombre totalde casos fins a la data és de 47.908. Hi ha hagut 47.734 altes i les defuncionsvinculades a la malaltia sumen 159. Hi ha 15 casos actius, cap d’ells requereix seringressat.

tracking