centre de recerca a ordino

Malestar dels anti Grifols per la politització

Una part culpa el PS i Dolsa d’afany de protagonisme per intentar guanyar vots

Manifestació, el febrer passat, contra el centre de recerca.V.G.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La plataforma ciutadana contra el centre de recerca de Grifols té un objectiu comú, però moltes divergències internes, fins al punt que una de les principals promotores, Carine Montaner, va intentar desvincular-se’n, però finalment part dels membres van convèncer-la perquè segueixi dedicant esforços a la causa que els uneix, evitar que el laboratori es posi en marxa.

“El PS i Enric Dolsa volen abanderar el tema anti Grifols, tot i que van aplaudir el projecte al principi, quan Montaner va ser la que va defensar i lluitar contra el projecte des del minut 1”, van lamentar ahir alguns dels integrants, que rebutgen que la plataforma sigui un instrument polític que intenti acaparar el protagonisme contra la instal·lació de la multinacional catalana.

Concretament, afegeixen que “la fam de protagonisme del PS és inaguantable per a molts membres de la plataforma apolítica, els socialdemòcrates no accepten compartir l’afer Grifols” perquè, segons van assenyalar, “hi veuen una font per aconseguir vots”.

Els afins a Montaner remarquen que el PS ha estat el darrer a apuntar-se a l’oposició a Grifols, després de Dolsa, i sostenen que hi ha una membre de la llista nacional del PS que “està aconseguint que la gent marxi per culpa del seu protagonisme visceral”. La plataforma que organitza les mobilitzacions vol mantenir un perfil ciutadà. El cap de llista del Partit Socialdemòcrata a la territorial d’Ordino, Jean-Michel Armengol, va confirmar que assistirà a la manifestació del 18 de març i també ho faran figures destacades en l’àmbit nacional.

tracking