Meteo

Avís groc per vent i neu a partir de demà a la nit

Meteo preveu nevades a 1.200 metres i ràfegues de vent de fins a 110 km/h en altitud

Avís groc per vent i neu a partir de demà a la nitMeteo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El servei Meteorològic activa un avís groc pel pas d'un front que provocarà vent a tot el país i neu al centre i al nord. La previsió indica que una cua de front desgastat farà augmentar els núvols i portarà els primers ruixats dispersos avui al vespre, mentre que demà, després d'un matí amb àmpliesclarianes, el cel tornarà a quedar cobert i el vent s'incrementarà. La cota de neu baixarà fins als 1.200 metres, amb nevades que poden afectar el centre i nord del país.

Les nevades es podrien allargar fins diumenge, dia de les eleccions, sent més abundant al nord i amb una cota de neu que pujarà fins als 1.500 metres. Tanmateix, el vent continuarà bufant fort, amb ràfegues de 70 km/h al matí als fons de vall i de 110 km/h en altitud. Les temperatures disminuiran amb màximes d'11 graus a la capital i -4 al Pas de la Casa.

Al matí de dilluns encara poden haver-hi nevades al nord, que s'aniran afeblint i donaran pas al sol. La previsió deMeteoés que el temps assolellat i les altes pressions s'acabarà imposant a tot el país fins a finals de setmana.

tracking