Mor un turista en l'accident d'un conductor begut a Canillo

L'arrestat ha estat donat d'alta de l'hospital i es troba arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i contra la seguretat col·lectiva

Lloc on s'ha produït el sinistreNatàlia Bonjoch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident s'ha cobrataquesta matinada la vida d'un turista britànic de 39 anys. La víctima viatjava de copilot en un vehicle on viatjaven tres persones. El conductor ha estat detingut per donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa d'1,52 grams i també en la prova de tòxics, segons ha fet públic el cos de seguretat.

Els fets s'han produït cap a les duesde la matinada a la carretera general 2a l'Aldosa de Canillo, a l’altura del punt quilomètric 12,500,segons ha informat la policia. Elturisme, unMercedes C300, de lloguer i amb matrícula francesa, estava ocupat per tres no residents al país de nacionalitat anglesa i hauria col·lidit contra la roca del lateral de la carretera. Els bombers han estat els primersarebre l'avís a les 2.05 hores viaeCall des d'Alemanyai s'han traslladatràpidamental lloc dels fets, segons ha indicat el cap de guàrdia, juntament amb una ambulàcia de suport vital avançat. Els efectius del SUM han fetles maniobres de reanimació al copilot, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El conductorbritànic, de 38 anys, ha estat ingressat a l'hospital per tractar-se de les ferides que ha patit i a la tarda ja havia estat donat d'alta i traslladat al despatx policialcom a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i contra la seguretat col·lectiva. L'altre passatger del vehicle també ha estat donat d'alta.

tracking