Successos

Quatre ferits greus en el xoc de l'avinguda Salou

Dos cotxes han impactat frontalment, provocant que un d'aquests s'incendiés

Els serveis d'emergència atenent un dels ferits del xocFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones han resultat ferides greument a primera hora de la tarda en un xoc frontal entre dos vehicles a l'avinguda Salou, davant l'Estadi Nacional. Els implicats són dos residents de 52 i 29 anys, que circulaven amb un Audi TTS amb placa andorrana, i dos no residents de 24 anys, conductor i passatger d'un altre Audi amb matrícula espanyola.El jove de 29 anys que anava de copilot és el que ha presentat l’estat més greu, ja que ha patit fractures intestinals múltiples, i a les extremitats i a les vèrtebres. L’home de 59 anys que l’acompanyava ha patit fractures a les dues extremitats inferiors i lesions toràciques. Pel que fa als dos joves de 24 anys que circulaven a l’altre vehicle implicat, un d’ells pateix lesions intestines que encara s’estan valorant i l’altre una lesió vertebral, segons informa l'hospital.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 15:29 i en arribar al lloc dels fets han constatat que es tractava d'un impacte d'alta intensitat. El SUM ha fet el triatge de ferits i ha traslladat, juntament amb l'ambulància dels bombers, els quatre implicats a l'hospital, on a estan sent tractats. Un dels vehicles s'ha incendiat a causa de l'impacte.

El sinistre ha obligat a tallar la via i ha provocat greus retencions, desviant el trànsit pel centre de la via. Els bombers han extret els vehicles de la calçada i Mobilitat ha informat a les sis de la tarda que la circulació a l'avinguda Salou ja estava restablerta.

Canvis en l'accés a l'Estadi Nacional

El FC Andorra informa que a causa de l'accident l'entrada del riu a l'Estadi Nacional, corresponent a l'accés 3, romandrà avui tancat. D'aquesta manera, i de formaexcepcional, tots els espectadors hauran d'entrar per l'accés 1.

Un dels vehicles s'ha incendiat a causa de l'impacte

tracking