cultura

El festival de música Snowrow arriba a l'última jornada

Un dels concerts de l'Snowrow.Toni Villen / elrow

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Snowrow, el macrofestival de música electrònica, arriba avui a la seva última jornada a Grandvalira després d’haver superat xifres rècord en la seva primera edició. De fet, el festival ja fa setmanes que va exhaurir les 8.000 entrades disponibles, fins i tot abans que es conegués el seu cartell.

En aquest sentit, durant el dia d’avui hi haurà les actuacions de DJ com Patricia Mantobani, Nicolas Caprile, Toni Varga o Bastian Bux. Durant els quatre dies més de 500 persones, principalment tècnics, personal de seguretat i treballadors de la restauració, han estat treballant sobre el terreny perquè el desenvolupament del festival anés a la perfecció. Cal recordar que el festival es va començar a gestar el 2018. Elrow, la promotora de l’esdeveniment, i la família Viladomat, màxima respon­sable del sector de Pas de la Casa-Grau Roig, van iniciar les converses. En un comunicat emès el primer dia l’organització assegurava que l’assistència esperada per a la primera jornada era de 4.000 persones, que la tarda-nit de divendres i dissabte, quan se celebraven el gruix de les actuacions a la gran carpa de Grau Roig, podien arribar a superar les 8.000.

Ahir la policia va fer un recordatori a les xarxes socials als assistents del festival que amb la previsió meteorològica per a la matinada d’ahir (amb previsió de neu i baixes temperatures) era imprescindible abrigar-se i portar equipaments als vehicles, a més de demanar la col·laboració dels assistents.

tracking