esquí

L'estació de Pal Arinsal dona per finalitzada la temporada avui

Les temperatures han malmès les condicions de la neu afectant l’estat de les pistes

L'estació de Pal Arinsal.GRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les altes temperatures als Pirineus els darrers dies han malmès les condicions de la neu de l’estació de Pal Arinsal, de forma que ha acabat afectant l’estat de les pistes que no garanteixen, en aquest moment, una bona experiència per als clients. Per aquest motiu, s’ha pres la decisió d’avançar el tancament de l’estació i avui és l’últim dia de la temporada, segons un comunicat emès ahir.

Tot i així, les altres dues estacions de Grandvalira Resorts continuaran obertes i mantenen la seva data de tancament, a l’espera de les nevades que han previst els serveis meteorològics per als propers dies. Ordino Arcalís compta amb un 65% de pistes obertes amb gruixos d’entre 40 i 80 centímetres, mentre que Grandvalira, per la seva banda, compta amb prop de 100 quilòmetres esquiables disponibles.

Tots els clients que ja havien comprat un forfet de dia Nord Pass el podran continuar utilitzant a Ordino Arcalís. Així mateix, el forfet multidia Nord Pass segueix a la venda per al període de Setmana Santa per poder esquiar a Ordino Arcalís.

La catalana Espot va tancar divendres anticipadament a causa de les condicions meteorològiques de les darreres setmanes i malgrat l’esforç de tots els equips de l’estació, però finalment s’ha vist obligada a tancar el domini esquiable.

L’estació d’esquí de Gourette també ha anunciat el tancament de temporada per avui. S’avança així deu dies al calendari programat i es queda a les portes de la Setmana Santa. La pujada de les temperatures ha acabat provocant aquesta situació.

tracking