Ingressats a l'UCI tres dels ferits de la col·lisió frontal

El sinistre, les causes del qual està encara investigant la policia, va originar retencions importants a l’avinguda Salou

L'accident va obligar a tallar la circulació.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van resultar ferides amb caràcter greu a primera hora de la tarda d'ahir en una col·lisió frontal entre dos vehicles a l'avinguda Salou, davant de l'Estadi Nacional, a Andorra la Vella. Els implicats són dos residents, de 52 i 29 anys, que circulaven amb un AudiTTSamb placa andorrana, i dos no residents de24anys, conductor i passatger de l'altre vehicle, que anaven en un Audi amb matrícula espanyola. ElSAASha informataquestmatíque 3 dels accidentats es troben al'UCIi l'altre es troba hospitalitzat.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident cap a les 15.29 hores i en arribar al lloc del succés van poder constatar que es tractava d’un impacte d’alta intensitat. El Servei d’Urgències Mèdiques (SUM) va realitzar el triatge de ferits i va traslladar, juntament amb l’ambulància dels bombers, els quatre implicats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van ser atesos. El jove de 29 anys que anava de copilot era el que presentava ahir l’estat més greu, ja que patia fractures intestinals múltiples, i a les extremitats i a les vèrtebres. L’home de 59 anys que l’acompanyava patia fractures a les dues extremitats inferiors i lesions toràciques. Pel que fa als dos joves de 24 anys que circulaven a l’altre vehicle implicat, un d’ells pateix lesions intestines que encara s’estaven valorant i l’altre una lesió vertebral.

El sinistre va obligar a tallar la circulació de vehicles en la via i va provocar greus retencions, desviant el trànsit pel centre de la via. Un dels vehicles es va incendiar a causa de l’impacte. Els bombers van treure els vehicles de la calçada, mentre que el departament de Mobilitat va informar que a partir de les sis de la tarda la circulació a l’avinguda Salou ja estava restablerta.

El grup especialitzat en accidents del cos de policia estava encara redactant ahir l’informe sobre les hipòtesis de les causes del sinistre.

tracking