Detingudes dues turistes al Pas per contraban de tabac

Les van controlar al Pas de la Casa amb mercaderia per un valor de 13.907 euros

Un vehicle de la policia al Pas de la Casa.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dues dones de 40 i 48 anys no residents van ser arrestades dimarts per la policia com a presumptes autores d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac, segons va informar ahir el cos. Els agents de la duana van controlar a primera hora del matí al Pas de la Casa el vehicle on viatjaven. A l’interior hi van trobar tabac tapat amb mantes i repartit entre els seients posteriors i el maleter. La quantitat decomissada ascendeix a 3.540 paquets de tabac, 9,6 quilos de tabac de picadura i cinc quilos més de tabac de xixa, ascendint a un valor de 13.907 euros. A més, la dona de 48 anys es trobava en possessió de 0,4 grams d’heroïna i, per tant, també se la va arrestar per un delicte contra la salut pública.

D’altra banda, la policia va detenir dilluns un resident al país de 35 anys per amenaçar-ne un altre amb un ganivet de 5,5 centímetres i fulla corbada en un establiment d’Arinsal. L’arrestat va ser localitzat pels agents minuts després de ser alertats dels fets i li van trobar el ganivet “a la palpació de seguretat”, va indicar el cos en un comunicat.

El servei d’ordre assenyala que l’home “hauria marxat de l’establiment per amagar-se” i que es trobava en possessió de 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana. El detingut està acusat de delictes contra la llibertat, l’honor i la salut pública.

CONDUCTORS DETINGUTS

La policia també va informar ahir que dos turistes han estat detinguts aquesta setmana per donar positiu en controls d’alcohol i drogues a conductors. Els arrestats són un jove de 25 anys que havia consumit estupefaents i un jove de 26 anys que conduïa amb una taxa d’alcoholèmia de 0,99 grams d’alcohol per litre de sang.

tracking