pistes d'esquí

La falta de neu obliga a avançar el tancament en alguns sectors

Grandvalira clausura l’enllaç esquiable entre els sectors de Soldeu i Grau Roig

L'estat de les pistes al sector de Grau Roig, ahir.GRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adeu a una altra temporada d’esquí. Després del tancament, el 2 d’abril, del domini de Pal Arinsal, Grandvalira va clausurar ahir l’enllaç esquiable entre els sectors de Soldeu i Grau Roig. El motiu? La manca de neu a la zona del pla de les Pedres. Les altes temperatures i la falta de precipitacions de les últimes setmanes han accelerat el final de la temporada. La connexió entre els sectors, va informar l’empresa en un comunicat, es facilitarà mitjançant un servei d’autobús que enllaçarà el poble de Canillo i Grau Roig amb les parades habituals. La comercialitzadora, a més, va recomanar als esquiadors que es mantinguin en el seu sector d’origen per evitar trasllats. El preu del forfet de dia de Grandvalira es reduirà a 45 euros, i l’estació oferirà més de 75 quilòmetres esquiables.

Per pocs dies. Els sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo i Encamp de Grandvalira avançaran el tancament de la temporada i demà, 10 d’abril, serà l’últim dia. Tot i això, els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig continuaran oberts fins al diumenge 16 d’abril. Aquesta és la previsió, si més no. La decisió s’ha pres arran de la manca de neu provocada per les altes temperatures de les darreres setmanes, que han fet que l’estació no pugui oferir les condicions desitjades als clients en aquestes zones.

Malgrat tot, el nombre de reserves per a la setmana vinent ha motivat Grandvalira a destinar tots els esforços i equips de terreny als sectors del Pas de la Casa i de Grau Roig on, gràcies a les nevades del cap de setmana i a un petit descens de les temperatures, s’hi podrà conservar la neu amb bones condicions fins al 16 d’abril, va puntualitzar l’empresa.

Grandvalira posarà en marxa a partir d’aquest dilluns el servei d’autobusos gratuïts per als clients amb qualsevol forfet de Grandvalira Resorts, que permetrà desplaçar-se entre els diferents sectors, des del Funicamp fins a l’aparcament de Grau Roig amb les parades habituals.

Per la seva part, Ordino Arcalís també manté la previsió d’obertura fins al 16 d’abril gràcies a les bones condicions que ofereix actualment. Amb les nevades del cap de setmana i la petita baixada de temperatures, l’estació ordinenca disposa avui del 70% del domini esquiable obert amb gruixos de fins a 80 centímetres de neu.

Estat de les pistes de Grandvalira.

tracking