La gossera podrà acollir fins a 60 cans

El projecte de millora de les instal·lacions augmentarà en un 30% la seva capacitat

Presentació de la reforma de la gossera.SFGA/CEsteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou projecte de millora de la gossera oficial permetrà augmentar en un 30% la capacitat de les instal·lacions, amb la possibilitat d’acollir fins a seixanta gossos, segons va informar dijous la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat en funcions, Sílvia Calvó.

El nou espai per a l’estança de gossos comptarà amb zones de repòs, pati individual per a cadascun d’ells, pati comunitari i zona de pas exterior per a visites, amb 34 nous espais que se sumen als 24 de les instal·lacions existents. D’aquesta manera, dels 42 cubicles disponibles actualment, s’incrementarà fins a 58, dos dels quals dobles. Calvó, que va presentar el projecte juntament amb el secretari d’Estat en funcions, Marc Rossell, i el director del Departament d’Agricultura, Josep Casals, va avançar que la millora permetrà disposar, en una segona fase, d’un nou espai d’esbarjo per als gossos annex a les instal·lacions actuals de la gossera.

La ministra en funcions considera que amb el nou projecte de reforma “s’oferirà un millor confort i es reforçarà el benestar animal” de tots aquells gossos que hi viuen. A més, els canvis que es volen impulsar a la instal·lació també “donen resposta” a les diverses demandes que ha fet l’associació que actualment té concedida la concessió del servei. Així mateix, la titular de Medi Ambient en funcions destaca que s’oferiran unes instal·lacions “més modernes, funcionals, còmodes i accessibles per a tothom”.

Finalment, Calvó va explicar que el projecte constructiu de l’ampliació s’ha treballat de forma conjunta amb l’associació implicada en la gestió de la gossera i que s’han observat projectes d’altres països per aportar millores. Per això, assegura que les

obres d’ampliació compaginaran el normal funcionament de la instal·lació amb la voluntat d’afectar el mínim possible el servei ofert per la canera.

tracking