música

L'Andorra Sax Fest tanca fent rècord de participació

El Pyrénées Street Music, esdeveniment del festival.ANDORRA SAX FEST

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena edició de l’Andorra Sax Fest va tancar ahir amb un balanç molt positiu per part dels organitzadors, com també dels participants i del públic.

Enguany, el festival s’ha celebrat de l’1 al 8 d’abril, i ha estat una edició en què s’ha registrat rècord de participació al Solo Sax, amb 104 concursants en total. A més, el Sax Fest 2023 ha estat el més internacional de totes les edicions acollides fins ara, La desena edició de l’Andorra Sax Fest va tancar ahir amb un balanç molt positiu per part dels organitzadors, com també dels participants i del públic.

Enguany, el festival s’ha celebrat de l’1 al 8 d’abril, i ha estat una edició en què s’ha registrat rècord de participació al Solo Sax, amb 104 concursants en total. A més, el Sax Fest 2023 ha estat el més internacional de totes les edicions acollides fins ara, amb concursants de 32 nacionalitats diferents.

El certamen ha concentrat una bona part del món professional del saxòfon durant aquesta setmana a Andorra. En total, han participat 136 aspirants a les competicions del Solo i Youth Competition. Aquest any s’han celebrat els deu anys de l’Andorra Sax Fest, un aniversari que ha servit per consolidar encara més aquest certamen i constatar que és un festival de reconegut prestigi internacional.

tracking