literatura

La Trenca acull 'El que mai et vaig dir', de Noemí Rodríguez

Es tracta de la seva primera obra de ficció, publicada per Límits

Noemí Rodríguez ahir a La Trenca.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista Noemí Rodríguez va presentar ahir a la llibreria La Trenca El que mai et vaig dir, la seva primera obra de ficció, publicada per l’editorial Límits. En una entrevista publicada al Diari, Rodríguez va explicar que El que mai et vaig dir són reflexions íntimes sobre la vida i que, principalment, parla “de com les petites coses que ens fan mal poden generar molt de patiment”. La moralitat de l’obra és que l’única persona que pot solucionar aquests problemes és un mateix.

El que mai et vaig dir és, segons l’autora, un llibre que no s’emmarca dins els gèneres tradicionals, ja que no és ni poesia, ni un dietari, ni una novel·la. “És simplement una història en què s’expliquen una sèrie de vivències”, va aclarir Rodríguez a l’entrevista. Una de les causes és que els textos que el conformen no es van escriure amb la intenció de publicar cap llibre. Així mateix, l’obra s’allunya del que la periodista havia fet fins ara. Rodríguez va explicar que tot i que El que mai et vaig dir no parla de la seva vida, les reflexions sí que són seves i és “una manera de desvestir-te davant dels altres”.

El que mai et vaig dir es va posar a la venda el 5 d’abril, coincidint amb la presentació a la Llibreria Documenta de Barcelona. Ahir va tenir lloc la presentació a La Trenca, i el 21 d’abril vinent, al Consell Comarcal de la Seu d’Urgell.

tracking