Detingut un extreballador per defraudar 50.000 euros en electrònica

L'arrestat ha passat a disposició judicial avui

Un vehicle de la policia a la seu judicial on s'està jutjant el crim de VilaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un extreballador d'una empresa del país va ser detingut ahir al migdia per la policia com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni. El resident de 24 anys es va presentar a l'establiment per manifestar que hauria defraudat 50.000 euros, segons indica la policia en nota de premsa. El detingut hauria procedit a realitzar comandes de productes d'electrònica a través del web de l'establiment apropiant-se d'un codi que li va permetre vulnerar el sistema. D'aquesta manera, l'enganyava perquè el mateix sistemaentengués que els productes ja estaven pagats quan no era així i, un cop li arribaven, els venia.L'empresa hauria detectat operacions fraudulentes aquesta mateixa setmana.

En el moment de la detenció, l’home va declarar un frau per un valor de 50.000 euros comès presumptament entre gener i març del 2023, el perjudici total podria ser més important un cop l’empresa verifiqui els mesos anteriors a aquest període. L’home va deixar de treballar-hi el juny del 2022, en aquell moment hauria començat a fer les operacions fraudulentes.

Durant el registre domiciliari, la policia ha pogut recuperar material electrònic.La investigació continua oberta mentre es calcula el valor final del frau i el detingut ha passat a disposició judicial avui.

tracking