Seguretat vial

Detingut el xofer d'un minibus per conduir drogat

L'home va ser interceptat per un policia fora de servei

Un de cada vint conductors dona positiu per alcoholARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un xofer professional de 32 anys va ser detingut dissabte a la nit per conduir un minibus sota els efectes de drogues, segons informa la policia aquest matí. El conductor va ser interceptat per un agent fora de servei que va veure que circulava a una velocitat molt elevada per la carretera de l'Obac en direcció a l'avinguda Tarragona i el va controlar fins que va arribar una patrulla. Els efectius del cos de seguretat van practicar al xofer les proves d'alcoholèmia i drogues i va donar positiu al consum d'estupefaents.

El servei d'ordre ha arrestat cinc persones més aquest cap de setmana per conduir ebris. Els cinc conductors són residents, tenen entre 20 i 61 anys i van donar taxes d'alcoholèmia d'entre 0,82 i 2,23 grams, segons indica el cos. La policia especifica que el conductor que va donar l'alcoholèmia més elevada va ser controlat en patir un accident amb danys materials la matinada de dissabte.

Les intervencions del cos de seguretat durant el cap de setmana han servit també per arrestar un turista de 31 anys amb 0,8 grams de cocaïna a la frontera del riu Runer. I un altre de 36 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic perquè va ser controlat amb un passaport fals divendres a la tarda.

tracking