Educació

Proves de Batxillerat per a 228 estudiants

Els exàmens han començat avui i es prolongaran fins al 25 d'abril repartits en set jornades

Alumnes a l'inici d'un dels exàmens de la POB avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 228 alumnes de l'escola andorrana han començat aquest matí les Proves Oficials de Batxillerat (POB) al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. La primera evaluació es desenvolupa amb 20 exàmens que es faran en set dies, des d'avui fins al 25 d'abril, amb una pausa durant el cap de setmana, segons informa el Govern.

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior en funcions, Ester Vilarrubla, juntament amb el cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, han acompanyat els alumnes abans de començar les proves. Vilarrubla ha celebrat que cada vegada hi ha més alumnes que es presenten a les proves i, en general, que cursen batxillerat. “Gairebé 450 alumnes estan cursant batxillerat. És una xifra rècord de l'escola andorrana i de cara al curs vinent pot augmentar més”. Així mateix, la ministra d’Educació en funcions ha assenyalat que l’acord d’associació amb la Unió Europea (UE) pot facilitat els joves a participat en el mercat europeu.

Els candidats són 199 estudiants escolars i 29 candidats lliures, que tenen cinc anys per completar les proves per aconseguir el títol de batxiller.

tracking