Educació

Jornada de portes obertes al centre de formació professional

Els alumnes han pogut conèixer de primera mà els deu cursos que s'hi ofereixen

Jornada de portes obertes del centre de formació professional d'Aixovall

Jornada de portes obertes del centre de formació professional d'AixovallFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 alumnes de quart curs de segona ensenyança dels tres sistemes educatius del país s'han desplaçat avui a Aixovall per prendre part de la jornada de portes obertes del centre de formació professional. Els estudiants han pogut conèixer les branques de formació professional que s'hi ofereixen, amb un total de deu cursos, vuit dels quals a Aixovall i els dos restants al centre d'FP de la Massana.

Els estudiants interessats han conegut els detalls de les formacions visitant els espais tècnics i participanten lesvisites i activitats organitzades pels mateixos integrants del centre. Les opcions disponibles per al curs vinent inclouen estudis de suportsociocomunitari, cures auxiliars d'infermeria, tres branques relacionades amb les TIC, estètica i perruqueria, secretariat multilingüe, i activitats físiques, esportives i de lleure.

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior en funcions, Ester Vilarrubla, ha visitat les instal·lacions i ha acompanyat els alumnes en aquesta jornada de portes obertes, juntament amb el director del departament de Formació Professional, Formació al llarg de la vida i Innovació Tecnològica, Xavier Campuzano.

tracking