Obres per impermeabilitzar el Santuari de Meritxell

La licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i contractació ordinària

El santuari de Meritxell dissenyat per Ricard BofillFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat avui en elConsell de ministres, a proposta del ministre de Territori i Habitatge en funcions, VíctorFilloyi de la ministra en funcions SílviaRiva, la licitació de les obres per a la rehabilitació del Santuari nou de Meritxell. El projecte contempla impermeabilitzar les cobertes. La forma de licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Ampliació de la gossera

D'altra banda, el Govern també ha aprovat a proposta deFilloyi la ministra de Medi Ambient Agricultura i Sostenibilitat en funcions, SílviaCalbóla licitació per a impulsar les obres de reforma i millora de la gossera oficial. El projecte contempla la formació d'una plataforma sobre la qual s'hibastirà una nau d'uns 162m²que tindrà 34nous boxesper a gossosinteriori un pati exterior. En una segona fase,ésprevist l'enderroc d'un dels mòduls actualsi es restituirà el terreny per alliberar espai per l'esbarjo dels gossos. El concurs públic és nacional, amb procediment obert i contractació ordinària.

Barreres de seguretat

Tanmateix, el Govern ha aprovat a proposta deFilloyla licitació per a la contractació i subministrament de barreres de seguretatmetàl·liques tipusbionai barreres mixtes de metall/fusta per la xarxa viària andorrana i fer la renovació el 2023. El concurs públic és nacional, amb procediment obert i contractació ordinària.

tracking