Crèdit Andorrà incorpora Sandra Sieber com a consellera independent

L'entitat destaca que el nomenament reforça el govern corporatiu del banc

Seu social de Crèdit Andorrà.CRÈDIT ANDORRÀ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorra ha anunciat aquest matí el nomenament de Sandra Sieber com a consellera independent del consell d'administració. La junta general ordinària d'accionistes va aprovar ahir la incorporació de Sieber que "reforça el govern corporatiu de l’entitat, en línia amb les pràctiques del sector bancari a escala global", segons assenyala en un comunicat, remarcant que "aporta un valor afegit per la seva trajectòria i experiència, com especialista en transformació digital i tecnologia".

Sandra Sieber és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, on també ha cursat un postgrau en Gestió i Administració d’Empreses i és doctora en Management per l’IESE Business School.

El consell d'administració de Crèdit Andorrà quedarà integrat amb aquesta incorporació per Antoni Pintat Mas, com a president, Jaume Casal Mor, en el càrrec de vicepresident, Xavier Cornella Castel, de conseller delegat;Ramon Aznar Pascua, Alfons Casanova Martí, Rosa Pintat Santolària, André Roelants i Sandra Sieber, com a consellers, i Àngel Cadena Falip, de secretari (no conseller), detalla el banc.

tracking