la víctima havia estat seleccionador de la FAM i professor

Ingressa a presó el conductor que va causar la mort a Pimienta

El detingut ha passat a disposició judicial aquest matí

Marc Pimienta en una entrevista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor que va causar la mort de MarcPimientaha ingressat a presó aquest matí, segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'home després de ser detingut per la policia catalana de Reus ha passat a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucciónúm.1 de Falset, on posteriorment el jutge ha declarat la seva entrada a presó.

Marc Pimienta, resident de 61 anys, va morir atropellat dissabte a la tarda mentre anava amb bicicleta a la xarxa viària catalana, concretament al terme municipal de Cornudella de Montsant, al Priorat, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

La víctima era una persona molt coneguda a Andorra per la seva relació amb l’esport en general. Havia estat seleccionador de la Federació Andorrana de Muntanyisme, i professor d’educació física a l’escola andorrana i ara a l’FP d’Aixovall.

La víctima circulava en bicicleta per la C-242 quan, per causes que encara s’estan investigant, va ser atropellat. Els mossos indiquen que el conductor va fugir. Poc després, van localitzar el conductor i van procedir a detenir-lo. És un home de 51 anys que viu en una masia de la zona.

Segons informa el Diari de Tarragona, l’arrestat no tenia carnet de conduir, anava begut i no tenia l’assegurança del cotxe en vigor. El rotatiu català, que cita fonts de la policia, informa que té més de 20 antecedents policials, la majoria per robatori amb força i alguns amb violència.

És previst que el detingut passi avui a disposició del Jutjat. Els Mossos li imputen tres delictes: homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de l’alcohol i omissió del deure d’auxili. També el de circular sense haver obtingut mai el carnet.

tracking