Crèdit Andorrà

La 34a Trobada Empresarial al Pirineu posa el lideratge al centre

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavi Cornella, i el president de la trobada, Josep Serveto, han destacat el repte que suposa per a les empreses retenir el talent

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavi Cornella, i el president de la trobada, Josep Serveto, en la presentació de la 34ena Trobada Empresarial al PirineuCrèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La34aTrobada Empresarial al Pirineu posarà la qüestió del lideratge com la temàtica central de les conferències. Aquest matí el conseller delegat de Crèdit Andorrà, Xavi Cornella, i el president de la trobada, Josep Serveto, han presentat el programa de l'edició d'enguanyquees durà a terme els dies 8 i 9 de juny, al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell.

En aquest sentit, Cornella ha destacat que s'esperen enguany més de 600 assistents en un acte que fomenta el contacte entre empreses d'Andorra i de Catalunya i que és la manera que l'entitat financera vol "contribuir al progrés del país", ha apuntat Cornella. "L'economia s'ha hagut de reinventar i el model de lideratge també" ha destacat el conseller delegat que ha afegit que avui en dia es necessiten "líders capacitats de fer front als reptes empresarials peròsobretota la gestió de les persones".

Per la seva banda, el president de la trobada ha apuntat que “s’han complert els grans objectius com a junta” que era “construir un programa de conferenciants de primer nivell; per posar en valor el teixit empresarial d’Andorra i de Catalunya”.

Així, en la primera jornada hi haurà diferents taules rodones, començant per la que porta per títol 'IBEX: el repte de liderar el mercat mundial' on participarà Eloi Planes, president deFLUIDRAi MauriciLucena, conseller delegat d'AENA. També el primer dia, on hi haurà la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, hi haurà la conferència "Talent i valentia amb clau lleidatana", amb diferents empresaris de Lleida. En la jornada del divendres, on hi haurà conferències com la de lesstart-ups, Xavier Espot presidirà la cloenda.

tracking