BOPA

La Societat d'Autors contractarà un nou director

El contracte té una durada de dos anys i cal una titulació mínima del nivell 2 del marc andorrà de titulacions d'ensenyament superior

Lluis casahuga

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns,Sdavd, contractarà un nou director o directora, segons va acordar el consell d'administració de la societat el 25 d'abril i es fa públic alBOPAd'aquest matí. El contracte té una durada de dos anys amb possibilitat de reconversió a indefinit i per tal de seratribuïtamb aquest lloc de treball cal una titulació mínima del nivell 2 del marc andorrà de titulacions d'ensenyament superior (MATES) o equivalent en l'àmbit de l'Administració i direcció d'empreses, Ciències Econòmiques i Empresarials, Economia o equivalent; experiència mínima de2anys en projectesi/otasques de direcció, i domini parlat i escrit del català, castellà i anglès. Tanmateix, es valorarà el domini parlat i escrit del francès i tenir coneixements en matèria de drets d'autor i drets veïns als drets d'autor. La societat indica que noésnecessari comptar amb el permís de treball al Principat d'Andorra ni tampoc gaudir de la nacionalitat andorrana.

La recepció de candidatures es farà mitjançant el correu del president de la societat, Lluís Casahuga (lluis.casahuga@sdadv.ad). Les persones interessades a formar part del procés de selecció hauran d'aportar el currículum i còpia dels justificants de la formació acadèmica i de l'experiència professional dins d'un termini màxim de vint dies naturals, a comptar des de la data de publicació de l'avís al BOPA.

tracking