emprenedoria

La 34a Trobada Empresarial al Pirineu se centrarà en el lideratge

Es durà a terme el 8 i 9 de juny al Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell

Cornella i Serveto a la presentació d'ahir.Crèdit andorrà

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El talent, la valentia i el lideratge seran els tres pilars fonamentals de la Trobada Empresarial al Pirineu d’enguany (que té les inscripcions obertes des d’avui). Així, la 34a edició es durà a terme el 8 i 9 de juny a la Seu d’Urgell, segons van explicar ahir el conseller delegat de Crèdit Andorrà Xavi Cornella i el president de la trobada, Josep Serveto.

Cornella, que va destacar que enguany s’esperen més de 600 assistents, va posar en valor la trobada com un esdeveniment que fomenta el contacte entre empreses d’Andorra i de Catalu­nya i que és la manera que l’entitat financera vol “contribuir al progrés del país”. “L’economia s’ha hagut de reinventar i el model de lideratge, també”, va remarcar el conseller delegat, que va afegir que avui en dia es necessiten “líders capacitats de fer front als reptes empresarials, però sobretot a la gestió de les persones”. Per la seva banda, el president de la trobada també va posar èmfasi en el fet que “s’han complert els grans objectius com a junta”, que no eren altres que “construir un programa de conferenciants de primer nivell; per posar en valor el teixit empresarial d’Andorra i de Catalunya”. “Han de tenir l’habilitat i la capacitat de gestionar i retenir el talent dins de les organitzacions, i han de ser valents per arriscar i liderar projectes empresarials exitosos”, va destacar Serveto en relació amb els nous empre­nedors.

La primera taula porta per títol IBEX: el repte de liderar el mercat mundial, en què participarà Eloi Planes, president de Fluidra, i Maurici Lucena, conseller delegat d’AENA. També el primer dia, amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, hi haurà la conferència Talent i valentia en clau lleidatana, amb diferents empresaris de Lleida. Xavier Espot serà qui presidirà la cloenda.

tracking