òbit

Desenes de persones s'acomiaden de Marc Pimienta

La capital va acollir el funeral de l’exseleccionador de la FAM

El funeral de Marc Pimienta, ahir a la capital.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de persones es van reunir ahir a la tarda a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella per donar l’últim adeu a Marc Pimienta Finet. Un comiat que va arribar després de la mort sobtada dissabte passat arran de l’atropellament que va patir mentre anava en bicicleta per part d’un conductor que anava begut i que no tenia carnet, a més de no tenir l’assegurança del cotxe en vigor. La seva pèrdua va causar molta consternació al Principat, en tractar-se d’una figura molt arrelada al món de l’esport i de l’ensenyament.

Pimienta havia estat seleccionador de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) entre el 2015 i el 2019, i professor d’educació física a l’Escola andorrana i al centre de formació professional d’Aixovall.

En el moment de l’accident, Pimienta, de 61 anys, circulava per la C-242 a Cornudella de Montserrat. Cal recordar que el conductor del vehicle va fugir del lloc dels fets, però els mossos d’esquadra el van detenir posteriorment i es troba encara a la presó de Tarragona.

tracking