Seguretat vial

Detingut un conductor amb 1,85 d'alcoholèmia

Els agents han controlat un jove conduint després de consumir estupefaents

Xoca amb dos cotxes aparcats i dona 3,10 g/l en alcoholèmiaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conducció sota els efectes de l'alcohol i estupefaents ha motivat la majoria de les intervencions de la policia durant el cap de setmana. El cos de seguretat informa aquest matí que els agents han arrestat tres homes i tres dones amb edats entre els20 i els 43 anys que van donar positiu al control d'alcoholèmia quan conduïen amb taxes d'entre 0,91 i 1,85 grams d’alcohol per litre de sang, i un dels conductors tenia el permís retirat.

Els controls de les patrulles han portat també a la detenció d'un jove conductor resident de 18 anys que va donar positiu al test de drogues i que portava quatre pastilles d’amfetamina i 0,9 grams d’haixix, segons he fet públic la policia. Un altre home de 37 anys, un turista que entrava per la frontera del riu Runer va ser arrestat per estar en possessió de 0,7 grams de cocaïna i 2,1 de marihuana.

Immigració

El servei d'ordre informa d'una nova detenció per presentar documentació manipulada per aconseguir l'autorització de residència i treball. Els agents van arrestar un no resident de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per haver presentat un certificat laboral fals a Immigració.

tracking