ong

La Creu Roja ampliarà l'acord marc firmat amb el Govern

L’objectiu és que l’entitat pugui portar a terme més activitats

L'acte d'ahir de la Creu Roja al Centre de Congressos.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Creu Roja Andorrana no està notant de moment un increment del nombre de famílies que demanen ajuda davant de la pujada significativa dels preus dels aliments, dels lloguers i del cost de la vida en general. Tot i això, l’entitat continua treballant per estar el millor de preparada possible davant de les necessitats futures que hi pugui haver en l’àmbit social. En aquest sentit, el president de l’associació, Josep Pol, es va referir ahir a la voluntat d’afegir una addenda al conveni marc signat amb al Govern que cobreixi les activitats socials en què podria intervenir l’entitat.

Així es va manifestar poc abans de l’inici d’un acte al Centre de Congressos d’Andorra la Vella per presentar als representants de les institucions del país i col·laboradors la memòria corresponent a l’any passat i els nous projectes que estan en marxa, com és el centre de dia que es posarà a final d’anys en funcionament a Escaldes-Engordany.

Un dels recursos més coneguts de l’entitat és la botiga solidària d’aliments, que ara registra la meitat d’usuaris de l’any passat, però que continuarà oberta. “L’objectiu, tal com vam fer amb el menjador social, és tancar la botiga, però mentre sigui necessària romandrà oberta”, va afirmar Pol. Entre les tasques de la Creu Roja també hi ha la gestió dels pisos socials de la Fundació Armor a Andorra la Vella i del futur bloc de pisos que es construirà a Sant Julià de Lòria destinat a la gent gran.

tracking