Educació regula les estades formatives en empresa

Les proves certificadores dels diplomes d’ensenyament professional es celebraran el 15 i 16 de maig

Alumnes fent avui les proves de batxillerat professionalSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElConsell de Ministresa proposta de la titular d'Educació iEnsenyament Superior, EsterVilarrubla, ha aprovat avui el reglament de regulació de les estades formatives en empresa de la formació professional, formació professional inicial i del batxillerat professional del sistema educatiu andorrà.

A través d'aquest reglament es regulen aspectes relacionats amb les estades formatives incloses dins dels elements curriculars per obtenir el diplomes de formació professional inicial i de batxillerat professional. La normativa especifica la finalitat educativa, el règim laboral que s'aplica a l'estudiant, els criteris de no remuneració de l'estada formativa i el lloc de realització

de l'estada, que pot ser en empreses nacionals o de territoris veïns amb conveni amb els centres educatius. També estipula que l'estudiant haurà de tenir una persona referent en el món professional que supervisi el seu pla de treball. El reglament també inclou aspectes relacionats amb els horaris de l'alumne, la durada i el seguiment així com els processos de validació i de convalidació de les estades formatives.

Diplomes d'ensenyament

ElConsell de Ministresha validat avui la convocatòria anual de les proves certificadores dels diplomes d'ensenyament professional del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures. Els candidats han de fer la inscripció a les proves entre el 15 i 16 de maig del 2023 al Centre de Formació d'Aixovall.

Bàtxeloren disseny

El Govern ha aprovat avui en elConsell de Ministres, el decret d'aprovació del pla d'estudis debàtxeloren disseny de la Universitat Carlemany. El Govern ja va aprovar la creació d'aquesta titulació oficial i ara, després de l'acreditació favorableemesa per l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior(AQUA), en valida el pla d'estudis.

Beca Fulbright

Bernat Garcia ha rebut la beca Fulbright pel curs acadèmic 2024-2025 perquè pugui estudiar elMasterofScienceinSportBusinessProgramde dos cursos acadèmics de durada a la TempleUniversity, Filadèlfia. L'import becat és de 34.377 dòlars, i inclou despeses d'anada i tornada, de matrícula, d'establiment i compra de llibres i una assignació mensual durant9mesos.

tracking