Successos

Detenen un traficant amb 13 embolcalls de cocaïna a sobre

L’home, de 38 anys i resident, actuava a Santa Coloma i va ser arrestat dimarts

Els estupefaents i els diners comissats.Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts un presumpte traficant de cocaïna amb 13 embolcalls preparats per a la venda. L’home, de 38 anys i resident al país, actuava a Santa Coloma i va ser arrestat arran d’una investigació que va permetre identificar-lo com a possible venedor després de diverses vigilàncies que es van efectuar durant el mes d’abril, segons va informar ahir el cos policial a través d’un comunicat.

El mateix dimarts se’l va veure contactar amb un comprador, un home també resident i de 30 anys, a qui es va detenir posteriorment en possessió d’un embolcall amb un gram de cocaïna. La policia va controlar el presumpte traficant la mateixa tarda i a través del comunicat informava que, en el moment del control, l’home portava a sobre 13 embolcalls més de cocaïna amb les mateixes característiques que el que s’havia comissat al primer detingut. En el registre al domicili del presumpte traficant, que es va dur a terme en el marc de la que ja s’ha batejat com a operació Ferro, la policia va aconseguir trobar més de 2.000 euros en efectiu.

L’home ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents.

tracking