Detingut per agredir una dona per la fiança del lloguer d'un pis

L’inquilí va propinar un cop a la cara a la dona a la qual havia de tornar les claus

Un vehicle del cos de policia al Pas de la Casa.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar dijous passat al Pas de la Casa un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Els fets van succeir dijous a la tarda, quan l’home, que era l’inquilí d’un pis de lloguer, havia de retornar les claus de l’immoble que havia de deixar. La dona, l’encarregada de recollir-les, va ser l’agredida. Segons el comunicat del cos de policia, la discussió es va produir arran de la fiança de l’immoble, una situació que va acabar amb l’agressió per part de l’home. Segons el cos policia, ell va propinar un cop fort a la cara amb un telèfon mòbil a la dona amb qui tenia la disputa.

D’altra banda, i també a la mateixa parròquia, els agents van detenir una dona de 51 anys com a presumpta autora de delictes contra el patrimoni i l’honor. En aquest cas, la detenció es va produir perquè l’afectada hauria ratllat el vehicle d’una altra dona amb qui havia mantingut una discussió. La patrulla de la policia va constatar els danys i va identificar la presumpta autora, la qual un cop reconeguda va injuriar els agents.

Pel que fa a les detencions derivades d’infraccions al volant, l’informe posa de manifest la detenció de tres homes per positius en alcoholèmia superiors a 0,80 grams per litre. També es va detenir dos joves per conduir sota els efectes de les drogues.

tracking