IGUALTAT

Campanya de sensibilització contra la LGBTIfòbia

El Govern impulsa l'adhesió a la declaració conjunta anual contra l'IDAHOBIT

Cartel del dia internacional contra l'LGTBIfòbiaGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat del Govern ha impulsat una campanya de sensibilització amb motiu del Dia Internacional contra la LGBTIfòbia. L'objectiu de l'activitat és donar visibilitat a la diversitat afectivosexual i de gènere, i, alhora, impulsar un coneixement de la realitat actual que viuen les persones LGBTI.

Enguany es promouen diverses accions clau per assolir aquests objectius, on s'ha preparat un cartell sobre l'IDAHOT 2023 amb la frase: '17 de maig dia internacional contra la LGTBIfòbia', als espais publicitaris de les parades d'autobús repartits per diverses localitats del país i alhora es promourà a través de les xarxes socials del Govern.

Així mateix, també s'impulsa l'adhesió a la declaració conjunta anual en ocasió del dia internacional contra l'Homofòbia, Bifòbia, i Transfòbia (IDAHOBIT), que es publicarà el 17 de maig, juntament amb 35 ambaixades. Finalment, es projectarà el lema '17-M: Estimant la diversitat LGBTI' als panells lumínics de circulació del país en diferents idiomes.

tracking