empresa

Més de 200 participants a la Fira de serveis digitals

La trobada destaca la importància de la digitalització dels negocis

La trobada al Centre de Congressos de la capital.ANDORRA BUSINESS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Més de 200 persones, entre proveïdors de serveis i públic interessat, van assistir ahir a la primera Fira de serveis digitals organitzada per Andorra Digital, Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que es va celebrar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

L’objectiu de l’esdeveniment, segons el director del Programa de Transformació Digital d’Andorra, David Vicente, va ser “generar un espai de trobada per donar a conèixer i facilitar la interacció entre les empreses que es dediquen a oferir serveis digitals i els clients potencials”. Vicente també va destacar l’alineació de la fira amb el Programa de Digitalització d’Empreses que des de fa uns mesos ha engegat Andorra Digital per tal d’impulsar la modernització dels negocis del país.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, i la directora adjunta de la Cambra, Sol Rossell, també van intervenir durant la inauguració de l’esdeveniment i van destacar la “importància” de la digitalització dels negocis del país per desenvolupar la seva feina “de manera més eficient”. Hidalgo va convidar els assistents a aprofitar els programes que Andorra Business ofereix a les empreses per “ajudar a inserir-los al mercat i potenciar així el teixit empresarial i l’economia andorrana”. I Rossell va destacar la “importància” d’esdeveniments com la fira “perquè ajudin a repensar el nou model de negoci que es vol fer per ser més eficients i més competitius”.

Un punt únic de contacte situat a l’entrada del recinte va explicar als interessats les eines que s’estan donant des del Programa de Digitalització d’Empreses que impulsa Andorra Digital.

tracking