reestructuració del partit

Pere Baró conduirà des de la presidència la renovació socialdemòcrata

Marta Pujol i Maria Nazzaro també formaran part del nucli dur del partit

López i Baró durant la nit electoral.vicenç baiges

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Pere Baró prendrà el relleu de Pere López al capdavant del PS. Els membres del partit que estan treballant per configurar la llista per a la nova executiva volen que l’actual conseller general esdevingui el nou president de la formació i, malgrat que inicialment Baró no volia assumir més responsabilitats perquè volia centrar-se en la feina del Consell General, finalment hauria acceptat el repte. Baró ha format part de la Joventut socialdemòcrata i actualment ocupa el càrrec de secretari d’organització del PS.

Marta Pujol i Maria Nazzaro també formaran part del nucli dur de la formació si res no canvia d’aquí a dissabte, quan el partit celebrarà el congrés per escollir els nous responsables del PS. Segons diverses fonts, Nazzaro hauria rebutjat assumir la presidència malgrat que el partit considera que està molt preparada per liderar-lo i Pujol hauria insistit Baró perquè fos la cara visible de la formació. El fet que Baró hagi entrat al Consell després de la renúncia de l’escó de López també seria un dels motius pels quals el partit vol promocionar el jove socialdemòcrata, ja que és una manera de tenir veu pública.

La tasca de la nova executiva no serà fàcil, ja que el PS es troba en un moment baix després dels mals resultats de les passades eleccions generals. Amb tot, la formació té clar que vol seguir endavant i que el país necessita un projecte socialdemòcrata i més enllà dels noms volen posar sobre la taula quin és el rumb que ha de seguir el PS els propers anys i començar a treballar en les eleccions comunals del desembre. En aquest sentit, els que treballen en la llista també són partidaris que sigui una persona jove qui prengui el relleu com a senyal de renovació.

tracking