Troben un home de 75 anys que havia desaparegut

El van localitzar en una zona boscosa d’Encamp

Un vehicle de la policia a EncampFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia i els serveis de circulació es van haver de mobilitzar la nit de dilluns per efectuar la recerca d’un home resident al país i d’uns 75 anys. La família els havia alertat de la desaparició de l’home, que feia hores que no apareixia per casa, segons va informar ahir el servei de policia. El van trobar una hora després de començar la recerca en una zona boscosa d’Encamp i roman ingressat a l’hospital.

El cos de seguretat va rebre un avís pels volts de les 21 hores perquè no havia tornat a casa i de seguida es va activar un dispositiu de recerca en què van participar tres patrulles de la policia i els serveis de circulació d’Escaldes-Engordany i Encamp, on se sospitava que podia ser el desaparegut. Així mateix, la policia va informar de la recerca a Mobilitat per si podia verificar amb les càmeres si se’l veia.

La recerca va durar una hora. L’home va ser localitzat per una patrulla de la policia a la zona sud d’Encamp, en una àrea boscosa, i va ser atès pels serveis sanitaris. El servei urgent mèdic el va traslladar a l’hospital, on va rebre atenció mèdica i va quedar ingressat, segons van explicar des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

tracking