el 31 de maig i l'1 de juny

El centre de congressos rep l'esdeveniment més gran de blockchain del sud d'Europa

El centre de congressos d'Andorra la Vella.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Block World Tour i Andblockchain, l’esdeveniment més gran de blockchain del sud d’Europa, aterra per segon any consecutiu a Andorra per acollir els principals actors nacionals i internacionals de l’ecosistema i convertir-se en el centre neuràlgic de la tecnologia. L’esdeveniment, que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny al centre de congressos d’Andorra la Vella, comptarà amb la participació de ponents de primer nivell com Robert Guirao, cap d’Interpol a Andorra, que parlarà de la nova eina per combatre la ciberdelinqüència amb el llançament d’un metavers, Xavi Delgado responsable de Formacions de BitLab o Daniel Valdés, CEO d’Outer Ring.

Un paper rellevant en aquesta edició és la participació de dones referents del sector tecnològic a Espanya com són Meritxell Baptista de Manix Capital i la fundadora de Fibracat, Taryn Andersen cofundadora i el CEO d’Impulse4Women, i Montse Guardia, directora Estratègica del MWC.

En aquesta nova edició, els panells versaran sobre diferents aspectes de les tecnologies disruptives, l’energia de fusió, la intel·ligència artificial, blockchain quàntica, ciberseguretat, regulació, tokenització d’actius, Real Estate, Metaversos, Play to Earn i els e-sports.

El 30 de maig es durà a terme al centre de congressos l’Investor’s Night, una nova iniciativa en què es presentaran cinc projectes innovadors que voldran convèncer els inversors.

tracking