Vela demana informació sobre els consells que va fer l'ONU a Govern

El cap de la delegació d'experts va afirmar que les recomanacions fetes eren confidencials

Susanna VelaPS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presidenta suplent i consellera general del PS, Susanna Vela, ha entrat a sindicatura avui una demanda d'informació sobre el treball entre la delegació d'experts del Secretariat de la Convenció del Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (UNFCCC) i els tècnics de l'Oficina de l'energia del ministeri de Medi Ambient Agricultura i Ramaderia.

Vela demana tota la informació relativa a informes i recomanacions sobre aquesta jornada de treball que va tenir lloc del 8 al 14 de maig al Principat, i que tenia com a objectiu compartir i analitzar la metodologia detreballsobre el sistema de gestió de gasos d'efecte hivernacle d'Andorra.

El motiu de la demanda ve arran de les declaracions fetes pel cap de la delegació d'experts, qui va afirmar als mitjans de comunicació que les recomanacions fetes al Govern eren confidencials i, pertant, no públiques. "No entenem la confidencialitat d'aquest tipus d'informació. Si volem que la ciutadania sigui conscient dels efectes d'aquest tipus de gasos ha de tenir la màxima informació possible per poder fer-hi front", ha declarat Vela.

tracking