Andorra Endavant demana quan hi haurà tercer pagador generalitzat

Carine Montaner demana un estudi sobre el resultat del sistema de la via preferent

Grup parlamentari Andorra EndavantAndorra Endavant

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carine Montaner vol saber si Govern té previst generalitzat el tercer pagador per a tota la població "per eliminar el fre econòmic d'avançament dels diners per anar a l'especialista, fer proves mèdiques i comprar els tractaments mèdic", segons una pregunta parlamentària que ha entrat al Consell demanant resposta per escrit. La presidenta del grup parlamentari d'Andorra Endavant demana a l'executiu si està treballant en la recepta electrònica per a les farmàcies o si aplicarà un altre sistema per agilitzar el reemborsament de les farmàcies per a l'estiu i si preveu fer un estudis sobre el resultat de la via preferent.

Montaner reclama que es faci una comparativa del sistema actual amb "les fortaleses i debilitats de l'antic de tria de metges" i que es calculi l'evolució del cost per a la CASS i l'avaluació dels usuaris.

Andorra Endavant recorda que el cap de Govern, Xavier Espot, en el discurs d'investidura va explicar que els medicaments formarien part del sistema de tercer pagador a l'estiu i que va manifestar la mateixa voluntat en l'assemblea de la Federació de la Gent Gran.

tracking