Arrestat per accedir de manera il·lícita a casa de l'exparella

El detingut és un home resident de 54 anys i presumptament també va amenaçar la dona

Un vehicle de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En una setmana, la policia ha detingut tres homes per delictes contra la integritat física i moral cap a dones. La primera detenció es va produir dimecres a la nit a Escaldes-Engordany. El detingut és un home resident de 54 anys, que presumptament va accedir de manera il·lícita al domicili de l’exparella i posteriorment va amenaçar-la, segons especifica el cos al balanç de detencions. A l’interessat també se l’acusa d’un presumpte delicte contra la llibertat sexual. La segona detenció de la setmana relacionada amb un delicte contra la integritat física i moral es va produir la matinada d’ahir a la Massana. L’implicat és un home resident de 39 anys i està acusat d’haver agredit físicament la companya de pis. Per últim, un home no resident de 32 anys va ser arrestat la mateixa matinada a la capital per haver agredit físicament la parella a l’interior del domicili.

Pel que fa a la resta de detencions, dijous la policia va arrestar dos homes no residents de 26 i 34 anys a la frontera per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En ser controlats al punt fronterer, aquests van mostrar els respectius passaports i quan els agents van verificar els documents van constatar que eren falsos.

Per acabar, dimarts passat al migdia es va detenir un home resident de 42 anys que va ser controlat a la via pública, havent de complir un arrest domiciliari de 24 hores dictat per l’autoritat judicial. Se l’acusa d’un presumpte delicte contra l’Administració de Justícia.

tracking