La policia arresta una parella per agressions mútues

Els turistes, un home i una dona de 28 i 29 anys, van ser detinguts a Andorra la Vella

La policia a Andorra la Vella.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge a la nit a Andorra la Vella un home i una dona, de 28 i 29 anys i no-residents, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al carrer. Així ho va informar ahir el cos de policia en un comunicat de premsa en què va fer balanç dels arrestos del cap de setmana.

Divendres passat, d’altra banda, es va arrestar un altre home i una altra dona, de 25 anys i exparella, en un domicili d’Encamp també com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agressions mútues.

El mateix divendres a la tarda, a la frontera amb França, la policia va detenir un home, de 36 anys i no-resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Va ser controlat a la frontera i, quan va mostrar el passaport per identificar-se, els agents el van verificar i van constatar que era fals.

Finalment, el cap de setmana es va arrestar sis persones més, tots homes d’entre 32 i 63 anys, per positius d’alcoholèmia superiors a 0,80. La taxa més elevada va ser de 2,09. A un dels detinguts també se li atribueix un delicte contra l’honor per haver injuriat els agents de policia.

tracking