Cinc ferits lleus en tres accidents de trànsit

Els sinistres han tingut lloc aquest matí a Sant Julià de Lòria, a Andorra la Vella i a Escaldes-Engordany

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cinc persones han resultat aquest matí ferides lleument en tres accidents de trànsit. La policia informa que el primer sinistre ha estat a les 8.45 hores a Sant Julià de Lòria i hi ha hagut tres turismes implicats, dos Skoda Fabia i un Kia Picanto, tots amb placa andorrana. La conductora d'un dels Skoda, un resident de 52 anys, i el conductor del Kia, un resident de 40 anys, han estat traslladats a l'hospital.

El segon avís ha estat a les 10.29 hores per un xoc entre un turisme i un ciclomotor al carrer Sant Andreu de la capital, concretament al número 14. Els vehicles implicats han estat un turisme Renault Megane i un ciclomotor Aprilia Gulliver 50, els dos amb matrícula del país. La conductora del ciclomotor, una dona resident de 57 anys, ha patit ferides i ha necessitat ser traslladada al centre sanitari.

Finalment, un home i una dona de 80 i 66 anys que circulaven en moto per l'avinguda de les Nacions Unides, a Escaldes, han estat ferits en accidentar-se amb un turisme. La policia ha rebut l'avís a les 10.44 hores. Els residents duien una Honda NSS 25 i el cotxe amb el que han col·lidit era un Dacia Sandero.

També aquest matí, un vehicle ha patit un sinistre de danys materials al túnel de la Tàpia. El departament de Mobilitat ha tallat la circulació en sentit nord a les 8.26 hores, i uns minuts després ja ha informat que es restablia la circulació.

tracking