partits

Cerqueda presidirà el comitè de la capital

Liberals renova l’executiva amb la voluntat de donar una embranzida a la formació

Jordi Cerqueda intervé en una reunió del partit amb Víctor Pintos i Jordi Gallardo.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Liberals d’Andorra (L’A) ha iniciat el procés per renovar els comitès parroquials després de la celebració de les darreres eleccions generals i de cara a les properes eleccions comunals, que tindran lloc el mes de desembre. En aquest sentit, ahir al vespre es va reunir el comitè parroquial d’Andorra la Vella, que a partir d’ara estarà encapçalat per Jordi Cerqueda, amb Víctor Pintos, que s’ha quedat com a únic representant de la formació al Consell General, com a número dos de secretari i en el qual també s’integrarà Gerard Bonell com a tresorer.

Segons va explicar Pintos, es considera que Cerqueda, per la seva llarga trajectòria política, és la persona idònia en aquesta nova etapa per encapçalar el partit a la capital. De fet, en el seu dia es va parlar de la possibilitat que anés com a segon de la demòcrata Conxita Marsol a la llista parroquial d’Andorra la Vella en les darreres eleccions generals, possibilitat que finalment no va prosperar. “Estem molt il·lusionats que una persona com ell, que fa molts anys que està a la política i té un reconegut prestigi, hagi acceptat donar una embranzida al partit”, va assenyalar Pintos. De moment, però, el comitè parroquial de la capital no ha pres cap determinació estratègica amb relació a possibles aliances per a les comunals. “El que volem és reforçar l’acció del partit de cara a les comunals, ja que volem presentar-nos, però ja mirarem com”, va indicar Pintos.

L’A ha quedat tocat després de les últimes eleccions pels mals resultats obtinguts i del final de la relació amb els demòcrates. Tot i això, l’executiva ha fet arribar als comitès parroquials el missatge que es posin a treballar de cara a les eleccions del desembre.

L’A té pendent pronunciar-se sobre la participació al pacte d’Estat sobre l’acord amb la UE. De moment, no els ha semblat gens bé que el considerin un grup sense representació al Consell General, com es diu al document lliurat als partits.

tracking