diplomàcia

L'oficina del consolat honorari rus es mou a l'edifici annex

Les dependències ja disposen de la placa identificativa i la bandera russa a la façana

L'edifici que alberga a partir d'ara el consolat rus.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oficina del cònsol honorari de la Federació de Rússia, Narcís Socías, ha canviat d’emplaçament. D’aquesta manera, a partir d’ara les dependències de l’oficina s’han traslladat a la mateixa adreça, però a un edifici annex al que albergava fins ara la delegació diplomàtica. Tal com va donar a conèixer el Diari fa tan sols uns dies, la placa a la façana que indicava la situació de l’oficina i la bandera russa que estava penjada al costat de l’andorrana van desaparèixer sense que s’hagués ofert fins ara cap tipus d’expli­cació.

Així, en un comunicat de premsa, el consolat va explicar ahir al migdia que havia tingut lloc un canvi en la direcció d’aquesta oficina. La secretària consular, Olga Smirnova, va explicar ahir, en declaracions a aquest mitjà, que aquest canvi d’emplaçament ha tingut lloc per a “una major comoditat del personal” i també de les persones que visitin l’oficina a realitzar algun tipus de gestió. Pel que fa a la col·locació de la bandera, però, no es va fer fins a la tarda, després que s’hagin enllestit totes les actuacions per obrir les noves instal·lacions.

L’oficina del cònsol honorari de la Federació de Rússia continua, d’aquesta manera, amb les seves activitats habituals a la nova ubicació. En concret la seva adreça és al carrer Santa Anna, 14, Xalet Gran, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

tracking