associació

La SAC tria setze nous membres

L’acte va comptar amb la presència del síndic, Carles Ensenyat

La SAC tria setze nous membresFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat Andorrana de Ciències (SAC) va celebrar ahir la seva reunió anual. La va dur a terme al vestíbul del Consell General, espai en el qual es van nomenar als setze nous membres que entraran a formar part de la secció acadèmica de la societat. Així, els nous membres d’aquesta secció són Roser Bastida, Artur Blasco, Eugeni Bregolat, Pierre Campmajo, Josep Dallerès, Joan Ganyet, Ramon Ganyet, Ramon Gual, Jean Guilaine, Gina Lenzi, Magda Marquet, Michel Martzluff, Joan Obiols, Ermengol Puig, Maria Reig i Jaume Riba.

Més enllà dels nomenaments, l’acceptació dels càrrecs i l’entrega de medalles als diferents membres, el síndic general, Carles Ensenyat, també va dedicar unes paraules als nous membres asseverant que els escollits són “persones que acumulen grans quantitats de coneixement, que volem escoltar i tenir en compte per afrontar els reptes que tenim i tindrem”. A més, el màxim responsable del Consell General va remarcar la vàlua dels membres de la secció acadèmica. Cal recordar, que la pandèmia va impedir les celebracions dels darrers anys, així que aquest esdeveniment no es duia a terme des del 2019.

La Societat Andorrana de Ciències –presidida actualment per Àngels Mach– és una associació cultural, no lucrativa, que es dedica a promoure la divulgació de tots els àmbits de coneixement.

L'acte de nomenament de la SAC.

tracking