Literatura

Els Jocs Florals premien a setze joves autors

Enguany es compleixen 51 anys de la primera edició de la competició

Els guanyadors/es, jurats, directusRobert Pastor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Gel de Canillo ha acollit aquest matí la festa dels Jocs Florals.El Cercle de les Arts i de les Lletres ha premiat a setze de joves autors. Enguany es compleixen cinquanta-un anys de la primera edició i enguany s'han presentat un total de 152 poemes de totes les categories i especialitats.

En les categories juvenilsMirian Garrote Aroa (amb el poema Aurora boreal) va aconseguir la flor natural, amb accèssits per a Laura Cabot Marcos. L’Englantina per a la millor composició patriòtica va ser per a Ian Roca López (La pressió del temps), amb accèssits per a Alexandra Naudí-d'Areny Plandolit. El premi Viola (valors espirituals) el va rebre Judit Esparrach Domingo, amb accèssits a Maria Garcia Corso. El premi extraordinari, per a Sara Obiols Alarcón (per El raïm com els records), amb accèssit a Bryan Rodríguez Kutuzava.

La categoria infantil va guardonar Martina Domingo Romero (Flor natural); Ona Martínez Gordillo(Viola) i Arnau Martí Vila(categoria Premi extraordinari de poesia amb temàtica lliure).

tracking