Tecnologia

Campanya per conscienciar sobre els drets en protecció de dades

L'APDA difon vuit càpsules audiovisuals que es poden consultar al seu web

Una imatge d'una de les càpsules audiovisuals de la campanya de conscienciació sobre els drets en protecció de dadesAPDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA) presenta una nova campanya per conscienciar la població sobre els seus drets respecte a la protecció de dades. La campanya es compon de vuit càpsules audiovisuals on s'aborden temes com l'actualització de webs i galetes; la senyalització obligatòria de càmeres de videovigilància en espais públics; la conscienciació sobre menors d'edat i el contingut que publiquen a internet; la biometria; els drets d'accés i supressió; la notificació de violació de seguretat; la seguretat i confidencialitat en el teletreball i la responsabilitat del tractament de dades en les comunitats de propietaris.

En aquest sentit, la cap de l'APDA, Resme Punjabi, recalca que "és important que tots siguem conscients dels nostres drets. Per exemple, estem acostumats a accedir a webs sense llegir els avisos de condicions i moltes vegades ni tan sols sabem què estem acceptant". Les càpsules web es poden consultar al web de l'APDA.

tracking