Detinguda una dona per conduir èbria i agredir la parella

Un home de 30 anys i no resident va ser arrestat per incomplir ordres d’expulsió

Vehicles de la policia.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el cap de setmana passat una dona de 25 anys com a presumpta autora de delictes contra la seguretat col·lectiva, per conduir sota els efectes de l’alcohol, contra la integritat física i moral, i contra l’honor, segons va informar el cos en un comunicat de premsa.

Els agents la van arrestar dissabte a la matinada amb una taxa d’alcoholèmia d’1,50 grams per litre de sang. La dona hauria agredit la seva parella, que viatjava a la part posterior del vehicle que conduïa, i, a més, va insultar els policies durant la detenció.

La mateixa matinada de dissabte, la policia va detenir una altra dona, de 35 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,15 grams per litre de sang.

Dissabte a la tarda a Encamp, un home de 30 anys i no resident va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i l’administració de justícia per incomplir diverses ordres d’expulsió, va afegir la policia en el comunicat.

Finalment, divendres passat al matí, a la localitat del Pas de la Casa, la policia va detenir un home de 30 anys i no resident per haver presentat una identificació falsa.

tracking