mort al submergible titan

“L'enyorarem cada dia”, diu la família de Paul-Henri Nargeolet

Ressalten la seva “llegendària feina” i el “gran cor i humor”

Paul-Henri amb les filles a Andorra.Facebook

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La família de l’exmilitar francès expert en el Titanic Paul-Henri Nargeolet va assegurar ahir que el recordaran la resta de les seves vides, tan bon punt ell i quatre persones més van morir després de la desaparició i presumpta implosió del submergible Titan durant una expedició que es dirigia cap a les restes del Titanic, al fons de l’oceà.

Nargeolet era un “pare i espòs extraordinari”, va afirmar la família. “És un home que serà recordat com un dels més grans exploradors de les profunditats del mar a la història moderna. Quan es pensi en el Titanic i en tot el que sabem avui sobre el vaixell es pensarà en Paul-Henri Nargeolet i en la seva llegendària feina”, van afirmar en un comunicat que recull la BBC.

“Però pel que nosaltres el recordarem més és pel seu gran cor, el seu increïble sentit de l’humor i com estimava la seva família. L’enyorarem avui i cada dia per la resta de les nostres vides”, van afegir.

Nargeolet es va quedar vidu quan la seva dona, la periodista nord-americana Michelle Marsh, va morir el 2017 després de lluitar contra el càncer de mama. Ella també era una apassionada del Titanic i junts van escriure diversos llibres sobre les seves aventures titàniques. Tots dos van tenir dues filles, que ara viuen a Andorra, Chloé i Sidonie, i ella tenia un altre fill d’un matrimoni previ, Josh.

tracking