balanç nit de sant joan

Deu ferits lleus, tres petits incendis i un conductor detingut

Un home va ser arrestat per causar un sinistre anant begut i amb el permís retirat

El cotxe accidentat la nit de Sant Joan a la carretera dels Cortals d'Encamp.DdA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Revetlla de Sant Joan relativament tranquil·la, sense incidents greus i un balanç de deu persones ateses al servei d’urgències de l’hospital, totes donades d’alta la mateixa nit. Les atencions sanitàries van ser per a tres menors amb cremades facials lleus provocades per un mateix petard, i tres adults involucrats en baralles, també amb lesions lleus, segons va informar ahir el centre sanitari. A més, dos menors i dos adults van ser tractats per intoxicacions alcohòliques.

La festivitat va passar també sense grans incidències per als bombers, que van fer un total de dinou intervencions al llarg de la nit. D’aquestes, tres van ser per petits incendis causats per pirotècnia. El més destacat va tenir lloc a Sant Julià de Lòria, on segons va explicar ahir al matí el cap de guàrdia, un petard va causar un incendi de vegetació de poca consideració. El cos d’extinció va haver de fer dues sortides més per petits incendis, un en un contenidor d’envasos soterrat i un segon en una petita obra, tots dos a Encamp. La resta d’intervencions van ser per ambulàncies “típiques d’un dia així” i el cap de guàrdia va destacar que no va haver-hi “res rellevant”, i va descriure la revetlla com una “nit relativament normal”, dins del que sol ser la festivitat. Finalment, els bombers van actuar en tres condicionaments de calçada per accidents de trànsit, els tres sense danys personals i de no gran importància.

L’accident de trànsit que més va transcendir va ser el provocat per un conductor que circulava amb el permís retirat i sota els efectes de l’alcohol a Cortals d’Encamp. Els agents van rebre l’avís a dos quarts de dotze de la nit, quan un vehicle Volkswagen Golf amb placa andorrana va xocar amb tres cotxes que es trobaven estacionats al costat de la calçada, dos turismes amb matrícula andorrana i un amb placa espanyola. El conductor del Volkswagen, un home de 44 anys, va patir ferides lleus a causa de l’accident i al sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia va donar positiu amb una taxa de 2,13 g/l. A més en fer les corresponents comprovacions, els agents van constatar que tenia el permís de conduir retirat. L’home va ser arrestat després d’haver estat donat d’alta de l’hospital, acusat de delictes contra la seguretat col·lectiva per conduir begut i contra l’administració de justícia per fer-ho amb el permís retirat.

tracking